Så meget er blevet skrevet om lerets helbredende egenskaber , men fra tid til anden glemmer vi denne gennemprøvede metode til ikke kun at rense huden grundigt, men også helbrede den indefra. Ved at trække urenheder ud fra porerne beriger lermasken samtidig de dybere lag af huden med gavnlige mikroelementer. Den er ideel til enhver form for dermis og hjælper til omfattende at håndtere dermatologiske problemer.

I naturen er der hele syv typer ler, der adskiller sig fra hinanden i farve og mere. Du kan vælge et produkt, der passer bedst til din hudtype . Glem ikke at være opmærksom på de yderligere komponenter i sammensætningen, fordi effektiviteten og retningen af ​​resultatet også afhænger af dem.

 

Typer af lermaske

Grønt ler – det, der adskiller det fra andre typer, er, at det har de mest udtalte antibakterielle egenskaber. Denne mulighed vil være en redning for dem med problemhud. Grønt ler renser porerne i dybden, lindrer betændelse og heler dermis. Den indeholder nyttige stoffer som sølv, calcium, magnesium, kobber, fosfor og zink. Hvor kommer farven grøn fra? Det er jernoxid, der giver leret dens farve. Masker med denne komponent hjælper med at behandle udslæt og rense huden grundigt.

Blåt ler – det indeholder siliciumoxid, nitrogen og fosfat. Denne art er især rig på mineralsalte og gavnlige mikroelementer. Ud over at bekæmpe betændelse fremmer komponenten sårheling og forbedrer farven. Derfor bør de med mat og træt hud se nærmere på produkter, der indeholder denne ingrediens.

Hvidt ler – indeholder silica, zink og magnesium. Det er også et fremragende antiseptisk middel, så hvis din dermis er udsat for betændelse, så se nærmere på masker baseret på hvidt ler.

Rødt og pink ler forbedrer ikke kun blodcirkulationen, men bekæmper også allergiske reaktioner. Hvis din hud er særligt følsom og tilbøjelig til rødme, så er denne mulighed præcis, hvad du har brug for. Som en behagelig bonus får du et opstrammet ovalt ansigt og elastisk hud. Rødt ler udglatter perfekt små udtryksrynker.

Gul ler er en assistent i alt relateret til ideel tone. Den indeholder jern og kalium. Denne naturlige komponent toner og blødgør ikke kun perfekt, men fremmer også iltmætning på celleniveau.

Grå ler er mere velegnet til dem med tør dermis, da det gør et fremragende stykke arbejde med at fugte de dybere hudvæv.

Sort ler renser perfekt, udtørrer betændelse og opstrammer porerne. Den indeholder strontium, kvarts, calcium, jern og magnesium. Ideel til fedtede hudtyper. En maske lavet af sådan ler hjælper med at slippe af med olieagtig glans og genoprette lipidbalancen.

Tips

Prøv at vænne dig til altid at lave en allergitest, før du bruger et produkt. Nogle naturlige ingredienser kan forårsage irritation i ansigtet, så påfør først masken på dit håndled.

Du bør ikke bruge lermasker, hvis du har rosacea og telangiektasi.

Produktet fungerer bedst på varm hud. På denne måde absorberer ler let urenheder fra åbne porer.

Hvad er ansigtsmaske? hvordan man ansøger Bahne Sokind Blissful Moments Sheet masker 43544802 shopify DK 7392880099525 42090001989829 large
Sokind - Blissful Moments Sheet-masker
Kr. 169,95

Hvad er ansigtsmaske? hvordan man ansøger Nicehair Roensboel Aqua Mask 50 Ml Dato 51336968 71308 large
Rønsbøl Aqua Mask 50 Ml Dato
Kr. 49,00

Hvad er ansigtsmaske? hvordan man ansøger Magasin Glow Figure Bounce Body Mask 16723003 AEYN97 large
Glow Figure Bounce Body Mask
Kr. 271,00
Grundlæggende egenskaber
 • Renser grundigt og opstrammer porerne.
 • Strammer den ovale af ansigtet.
 • Udglatter lindring.
 • Hjælper med at bekæmpe betændelse og irritation.
 • Lindrer rødme.
 • Fugter.
 • Heler dybere hudvæv.
 • Forbedrer teint og udjævner tonen.
 • Mætter dermis med essentielle mikroelementer.
 • Perfekte toner.
 • Heler sår og beskadigede hudområder.
 • Lysner pigmentering og post-acne mærker .

 

Påføringsmetode for lermaske
 • Rens din hud med skumrens. Resultatet bliver endnu mere effektivt, hvis du først damper dit ansigt, for eksempel ved hjælp af et vandbad. Dette vil åbne op for porerne, hvilket betyder, at leret kan have maksimal indflydelse på de dybere lag af huden.
 • Påfør lermasken i et tykt, jævnt lag, helst med en kosmetisk spatel, på ansigt og hals, undtagen huden omkring øjne og læber. Bevægelser skal være bløde og blide, ingen gnidning.
 • Typisk efterlades masken i ansigtet i 10 til 20 minutter. Her skal du især nøje læse, hvad der står på emballagen; nogle gange angiver producenterne ikke tidspunktet og nøjes med udtrykket “opbevar indtil det er helt tørt.”
 • Skyl af med varmt vand, du kan gøre dette ved hjælp af en speciel blød kosmetisk svamp.
 • Efter proceduren, glem ikke at anvende en creme, der vil give din hud beskyttelse. Det vil blive absorberet hurtigere og vil være endnu mere effektivt end normalt.

Hvad er ansigtsmaske? hvordan man ansøger Bahne Sokind Pregnancy Skin Care Kit 19147279 shopify DK 7392880001221 42090001957061 large
Sokind - Pregnancy Skin Care Kit
Kr. 599,95

Hvad er ansigtsmaske? hvordan man ansøger Proshop Percy Nobleman Age Defence Moisturiser 100 Ml 9291957 3187121 large
Percy Nobleman Age Defence Moisturiser 100 Ml.
Kr. 103,00
Tips

Påfør ikke masken på området omkring øjnene og mere end en gang om ugen.

Undgå kontakt af ler med metal, da det vil miste sine gavnlige egenskaber. Derfor, hvis du forbereder en maske i en speciel beholder, skal du bruge keramiske eller træmuligheder.

Bedømmelse af lermasker
 • Elizavecca Carbonated Bubble Clay Mask -: Ud over at hele hvidt ler indeholder sammensætningen af ​​lerboblemasken trækul. Denne rensekomponent hjælper med at frigøre porerne fra resterende snavs, sved, olie og andre skadelige stoffer. Det eksfolierer stratum corneum i epidermis, aktiverer mikrocirkulationen og fremmer intern fornyelse. Svinekødskollagen fugter perfekt, absorberer aktivt vandmolekyler og holder dem i det intercellulære rum. Det fremskynder også vævsregenerering og reducerer forekomsten af ​​rynker. Masken indeholder et rigt urtekompleks: ekstrakter af grøn te, pebermynte, troldnød, kamille, rosmarin, fresia, aloe og andre planter. Og bobleteksturen hjælper den med at mætte dermis med ilt og rense porerne grundigt.
 • Secret Key Black Out Pore Minimizing Pack -: som i den tidligere version er sammensætningen her baseret på trækul og ler. Sort sesamekstrakt beriger celler med vitaminer, jern og mineraler, stimulerer produktionen af ​​naturligt kollagen og bremser ældningsprocessen. Og sort risekstrakt mætter dermis med protein og vitamin E og B. Det regulerer syreprocesser i celler og forlænger hudens ungdom. Masken har en behagelig tyk tekstur, fordeles let over ansigtet og er økonomisk i brug. Porerne indsnævres, aflastningen udjævnes, og dermis bliver blødere.
 • Ciracle Jeju Volcanic Clay Mask -: Ud over vulkansk aske indeholder dette produkt et rigt kompleks af lægeplanter. Ekstrakter af kamille, camellia, arborvitae, troldnød og andre planter beriger celler med vitaminer, aminosyrer og mange vigtige mikroelementer. De styrker immunforsvaret, lindrer betændelse og reducerer aktiviteten af ​​skadelige bakterier. Masken har en behagelig konsistens, er nem at påføre og efterlader ikke en følelse af stramhed. Efter fjernelse udjævnes teint markant, og huden bliver blød og fløjlsagtig.
 • Holika Holika Skin & Pore Zero Mellow Clay Mask -: hvid ler kombineret med et rigt plantekompleks forbedrer ikke kun hudens udseende, men heler den også indefra. Boswellia-ekstrakt kontrollerer lipidbalancen, lindrer betændelse og beroliger. Komponenten udglatter ideelt set overfladiske rynker og øger dermis’ elasticitet. Tricolor violet ekstrakt mætter de dybere lag af huden med vitaminer og æteriske olier. Den fugter perfekt, blødgør og beroliger og normaliserer også hydrobalancen. Rucolaekstrakt normaliserer talgproduktionen og er berømt for sine antibakterielle egenskaber. Masken har konsistensen som en delikat soufflé og er nem at påføre og smøre på.
 • Mizon Pore Clearing Volcanic Mask er en unik formel baseret på blåt ler, vulkansk aske og andre naturlige ingredienser. Masken trænger ind i porerne og fjerner alle urenheder og fjerner hudorme, acne, acne ar og olieagtig glans.
 • Blåt ler trækker giftstoffer og genstridige urenheder ud fra dermis, beriger huden med vitaminer og mineraler og har en kraftig absorberende evne. Hyaluronsyre genopretter hudvæv, udglatter rynker og forbedrer tone og elasticitet.

Hvad er ansigtsmaske? hvordan man ansøger Coolshop Beaute Pacifique Bodycare Gaveaeske 13730711 23GR8Q large
Beauté Pacifique - Bodycare Gaveæske
Kr. 259,00

Hvad er ansigtsmaske? hvordan man ansøger Nicehair Ecooking Peel Maske 50 Ml 37723166 63228 large
Ecooking Peel Maske 50 Ml
Kr. 99,00

Hvad er ansigtsmaske? hvordan man ansøger Med24 Juhldal Aftersun Lotion 150 Ml 92116404 5709333111128 large
Juhldal Aftersun Lotion - 150 Ml
Kr. 108,00

Fjern forsigtigt masken, når leret er tørret. Vent ikke på det øjeblik, hvor en følelse af stramhed dukker op i dit ansigt. Lermasken adskiller sig fra de andre netop ved, at dens virkning ophører efter tørring, så du vil ikke øge effekten på nogen måde med varigheden af ​​proceduren.

Fugtgivende creme efter sådan et hudplejeritual er et absolut must-have. Jo mere hydrering, jo bedre.

En lermaske er en uundværlig assistent til at skabe en perfekt glat og ren dermis. Efter første brug renses porerne, og ansigtet ser mere velplejet og friskt ud. Ler udglatter perfekt rynker, udjævner teksturen og lindrer hævelser, men glem ikke grundig fugt i slutfasen. Generelt, før du bestemmer dig for en nymodens mulighed, så prøv at vende tilbage til den gode gamle lermaske i dens nye, endnu mere effektive version fra den koreanske skønhedsindustri .

 

Hvad er ansigtsmaske? hvordan man ansøger Bahne Shangpree Ginseng Berry Oejenmaske 8882338 shopify DK 7170813821125 41408410616005 large 1
Shangpree - Ginseng Berry Øjenmaske
Kr. 31,50

Hvad er ansigtsmaske? hvordan man ansøger Bahne James Read Sleep Mask Go Darker Face 23060093 shopify DK 7261557031109 41721197068485 large
James Read - Sleep masks Go Darker Face
Kr. 192,50
Tips

Prøv at slappe af dine ansigtsmuskler så meget som muligt.

Efter påføring anbefales det at spraye huden med tåge så ofte som muligt. På denne måde får du det ønskede resultat, og dermis forbliver fugtet.

Hvis du ikke konstant vil spraye dit ansigt med spray, kan du dække det med husholdningsfilm.

Add Your Comment