Hævelser og mørke rande i øjenområdet er et almindeligt problem. Nogle mennesker oplever poser under øjnene i en tidlig alder , og dette er ikke kun et tegn på kronisk træthed, men også en indikator for det generelle helbred. Mange faktorer kan provokere problemet: mangel på søvn, dårlig kost, dårlige vaner. Derudover har eksperter etableret en genetisk disposition for dannelsen af ​​karakteristiske poser. Og vi udviklede metoder til succesfuldt at bekæmpe dem.

 

Hvad er poser under øjnene?

I problemområdet mister huden elasticitet, fedtaflejringer og væske ophobes under det i det intercellulære rum. Som følge heraf bliver øjenlågene hævede, hængende områder vises under øjnene, som fyldes med fedtvæv og danner ejendommelige poser. I det væsentlige er disse fede brok, der antager forskellige nuancer, hvilket indikerer visse problemer:

 • mørke sorte og blå farver indikerer, at naturlig blodgennemstrømning og iltsult reduceres i problemområdet;
 • rødme af poserne indikerer udviklingen af ​​inflammatoriske processer;
 • grønne toner indikerer nyrepatologier;
 • brun farve betyder leverproblemer og overskydende melatonin i blodet.

Selve poserne er ufarlige og er et rent kosmetisk problem. De kan være permanente, hvilket indikerer systemiske eller kroniske problemer, eller midlertidige, mest udtalte om morgenen. Med alderen bliver situationen kun værre; drastiske løsninger skal bruges for at komme af med poserne .

Poser under øjnene - sådan fjerner du dem Yves rocher Dag Og Natcreme Mot Rynker 65990454 26454 large
Day and day night cream mot wrinkles
Kr. 239,00

Poser under øjnene - sådan fjerner du dem Yves rocher Gelecreme Mod Pigmentpletter Anti age 6789076 81796 large
Jelly cream meet blemishes anti-age
Kr. 209,00

Poser under øjnene - sådan fjerner du dem Magasin Biotherm Blue Therapy Eye Cream 71024393 AAPE40 large 1
Biotherm blue therapy eye cream
Kr. 239,40
Årsager til poser under øjnene

Der er snesevis af fysiologiske faktorer, der provokerer udviklingen af ​​problemer: genetik, overdreven væskeindtagelse, overarbejde, alder. Men oftest er det kroppens signal om sygdomme i enkelte organer og hele systemer. Almindelige årsager:

 • Hjerte:- Funktionaliteten falder, intensiteten af ​​blodcirkulationen falder. Overskydende vand ophobes.
 • Nyrer: – En række nyresygdomme fører til ødem på grund af proteintab, ændringer i stofskifteprocesser og væskeophobning.
 • Lever: – Organdysfunktion fører til nedsat albuminsyntese, hævelse af øjenlågene og fremkomsten af ​​poser, som er symptomer på hepatitis eller skrumpelever.
 • Virkning af lægemidler:-Når de tages systematisk, forsinker nogle lægemidler (f.eks. hormonelle) udskillelsen af ​​væske.
 • Alder: – Når vi bliver ældre, øges mængden af ​​periorbitalt fedt i øjenområdet. Forbindelsesmembranen holder op med at klare sin tilbageholdelse – og poser dannes.
 • Søvnmangel: – Fører til kronisk træthed, stress og en stigning i kortisolniveauer, hvilket forhindrer væskefjernelse.
 • Kosmetik: – Kroppen producerer antistoffer mod visse lægemidler, idet de betragter dem som antigener. Allergiske reaktioner observeres.
 • Livsstil: – Problemer er forårsaget af alkohol, krydret og stegt mad. Højt saltindhold stimulerer væskeophobning i kroppen.

Psykosomatik kan have en negativ effekt ved at stimulere produktionen af ​​kortisol. Årsagen til udseendet af poser kan være konjunktivitis, infektioner, skader, linser, endokrine lidelser og andre sygdomme.

Poser under øjnene - sådan fjerner du dem Magasin Cucumber Detox Hydra Gel Eye Patches 22625552 ACJQ54 large
Cucumber detox hydra gel eye patches
Kr. 334,75

Poser under øjnene - sådan fjerner du dem Magasin Eye Gel 15 Ml 94860166 AAAJ48 large
Eye gel 15 ml.
Kr. 272,00
Sådan fjerner du poser under øjnene

Problemets alvor og karakter er vigtig her. For eksempel kan poser under øjnene dukke op hos en kvinde i en bestemt periode af hendes cyklus og hurtigt gå væk. Ved milde eller forbigående problemer er det nok at inkludere en saltfri diæt, så overskydende væske forlader kroppen. Det anbefales også at gennemgå din rutine og afsætte mindst 8 timer til søvn. Nogle “folkelige” metoder kan også hjælpe med midlertidige poser under øjnene:

 • Påføring af te: – Tanniner hjælper med at lindre mild betændelse, normalisere blodcirkulationen og farven.
 • Kolde kompresser: – Forsnævring af blodkar vil delvist lindre hævelse og forbedre hudtonen.
 • Medicinske lotioner: – Der anvendes urteinfusioner i varierende koncentrationer.
 • Agurkemasker:- Denne grøntsag kan lindre hævelser og betændelse og fugter huden:- En række kosmetiske produkter fremstilles på basis af den.

En anden mulighed er at vælge en creme, maske eller lotion til daglig pleje, der hjælper med at forebygge og slippe af med øjenlågsbrok. Men kosmetiske produkter kan kun løse problemet i de tidlige stadier og give en kortvarig effekt. De er ikke i stand til helt at fjerne permanente poser. Men også her er der en løsning, som plastikkirurgi tilbyder. Dette er blefaroplastik.

Ja, skønhedssaloner kan tilbyde et dusin procedurer af varierende grad af intensitet som et alternativ. Disse omfatter lymfedrænagemassage, forskellige foryngelsesteknikker, SPRS-terapi, mikrostrømseksponering, biorevitalisering eller Botox-indsprøjtninger, opstramning osv. Men oftest er de ikke i stand til helt at fjerne permanente poser under øjnene og har en midlertidig effekt på maksimalt et par måneder

Poser under øjnene - sådan fjerner du dem Coolshop Kora Organics Berry Bright Vitamin C Oejencreme Refill 15 Ml 66268843 23B5UE large
Kora organics - berry bright vitamin c eye cream refill 15 ml
Kr. 219,00

Poser under øjnene - sådan fjerner du dem Coolshop Algenist Triple Algae Eye Renewal Balm 15 Ml Algenist 99734110 23HB7V large
Algenist - triple algae eye renewal balm 15 ml algenist
Kr. 599,00
Blepharoplasty er en vellykket operation til at fjerne poser

Når hjemmemedicin ikke hjælper, ordentlig søvn og ordentlig ernæring ikke er i stand til at genoprette en sund teint og fjerne hævelser under øjnene , vil en lille operation slippe af med poserne. Blepharoplasty er fjernelse af overskydende hud på øjenlågene og kirurgisk fjernelse af poser under øjnene. Samtidig fjernes også fedtdepoter.

Blepharoplasty er klassificeret som plastikkirurgi, da det fører til foryngelse og korrektion af udseende for at forbedre ansigtets æstetik. Baseret på typen af ​​defekt, der elimineres, er operationer opdelt i:

 • Toppen eller bunden. Under processen slipper patienten af ​​med fedtaflejringer og overskydende hud på de øvre eller nedre øjenlåg.
 • Cirkulær. Samtidig strammes områderne af de øvre og nedre øjenlåg.
 • Transkonjunktival plastikkirurgi. En mere skånsom teknik med et snit i konjunktivoverfladen. Der er ingen smerte, genopretning er meget hurtigere.

Poser under øjnene - sådan fjerner du dem Coolshop Annemarie Borlind Eye Wrinkle Cream 20 Ml 71039265 23DM76 large
Annemarie börlind - eye wrinkle cream 20 ml
Kr. 125,00

Poser under øjnene - sådan fjerner du dem Computersalg Clinique Smart Clinical Repair Wrinkle Correcting Eye Cream Dame 53163326 8090505 large
Clinique smart clinical repair wrinkle correcting eye cream - lady
Kr. 290,00

Poser under øjnene - sådan fjerner du dem Coolshop Murad Resurgence Renewing Eye Cream 15 Ml 9327250 23874J large
Murad - resurgence renewing eye cream 15 ml
Kr. 445,00

Som et resultat kan patienten i en operation ikke kun slippe af med poser og aflejringer, men også forbedre sit udseende betydeligt og fjerne rynker.