Today:December 6, 2023, Wednesday

All Posts

Today:December 6, 2023, Wednesday

All Posts

Sådan vælger du den rigtige babycreme Oogie seotool 37234 SkincareRoutinesfor image1

Sådan vælger du den rigtige babycreme

Med ankomsten af et barn i familien står unge forældre ofte over for problemet med at vælge børns kosmetik. Det brede udvalg af produkter til babyhudpleje er forvirrende: hvad skal man kigge efter, hvilke formler er at foretrække, hvilke egenskaber skal produktet have? Vi fortæller dig, hvordan du vælger den rigtige pleje, så den passer til et barns sarte, tynde og følsomme hud.
Hvad er min hudtype i ansigtet? Loreal Paris BMAG Article Our Foolproof Skin Care Routine For All Skin Types D

Hvad er min hudtype i ansigtet?

For at vælge den rigtige korrigerende ansigtspleje skal du være styret af din hudtype og behov. En forkert valgt skønhedsrutine kan forværre tilstanden af epidermis, fremkalde overdreven talgproduktion, forårsage irritation, tørhed og ubehag. For at eliminere sådanne negative ændringer vil vi fortælle dig, hvordan du selv bestemmer din ansigtshudtype.
Bleudslæt hos nyfødte: hvorfor de vises, og hvordan man kan slippe af med dem shutterstock 161352227featured

Bleudslæt hos nyfødte: hvorfor de vises, og hvordan man kan slippe af med dem

Bleudslæt er en hudirritation, der opstår på grund af eksponering for forskellige faktorer (friktion, konstant kontakt med fugt osv.). Bleudslæt forekommer også hos voksne, men oftere hos små børn. Hvis du bemærker dette problem i tide, kan du håndtere det hurtigt og eliminere eventuelle komplikationer. Det vigtigste er omhyggeligt at overvåge babyens tilstand og nøje følge børnelægens anbefalinger.
Poser under øjnene - sådan fjerner du dem cover dark circles under eyes tips

Poser under øjnene – sådan fjerner du dem

Hævelser og mørke rande i øjenområdet er et almindeligt problem. Nogle mennesker oplever poser under øjnene i en tidlig alder, og dette er ikke kun et tegn på kronisk træthed, men også en indikator for det generelle helbred. Mange faktorer kan provokere problemet: mangel på søvn, dårlig kost, dårlige vaner. Derudover har eksperter etableret en genetisk disposition for dannelsen af karakteristiske poser. Og vi udviklede metoder til succesfuldt at bekæmpe dem.
Hvordan man behandler acne hos børn og teenagere el acne belleza 6061379 1

Hvordan man behandler acne hos børn og teenagere

Det sker, at bumser eller akne i ansigtet og på et barns krop opstår før ungdomsårene, omkring 8-9 år gamle, og ikke opfattes som et alvorligt problem. Du bør dog ikke ignorere dette faktum; situationen kan forværres betydeligt, så det er vigtigt at være meget opmærksom på sådanne symptomer. Vi vil fortælle dig i denne artikel, hvad der forårsager bumser, og hvordan du kan hjælpe dit barn.
Sådan laver du hjemmelavet fugtighedscreme til ansigtet wp moisturize

Sådan laver du hjemmelavet fugtighedscreme til ansigtet

Vil du se godt ud? Fugtning af din ansigtshud derhjemme ved hjælp af folkemedicin er den mest effektive og hurtigste måde at opnå dette på. Det er ingen hemmelighed, at et godt udseende direkte afhænger af velplejet, sund hud. Fugtgivende er en vigtig procedure, der er nødvendig for at bevare din huds tone og elasticitet. Alle ved, at med mangel på fugt opstår de første rynker. Ejere af udtømt hud begynder efterfølgende at lede efter alle mulige måder at genoprette deres tidligere udseende på, og effekten kan opnås derhjemme ved at fugte ansigtet med folkemedicin.
Hvad er makeup primere og hvordan man bruger det Makeup Primer Explainer Social Lede

Hvad er makeup primere og hvordan man bruger det

Ansigtsprimer er makeup-artisters hemmelige våben, der migrerer fra catwalks til kvinders kosmetiktasker. Makeup-guruer starter ikke makeup på ansigt, læber, øjne eller endda øjenvipper uden et tyndt lag foundation, som de hævder “ændrer alt”: det gør påføringsprocessen lettere, forbedrer udseendet af makeup i ansigtet, og sparer endda på andre makeupprodukter.Selvom primere kom i brug tilbage i forrige århundrede – deres skaber siges at være makeupartist og grundlægger af Laura Mercier-mærket Laura Mercier – bruger mange dem stadig ikke i daglig makeup. Men forgæves gør de livet meget lettere.