Korrekt makeup gør dit udseende lysere og mere attraktivt. Det giver dig mulighed for at understrege dine fordele og skjule dine udseendefejl. Specialister inden for æstetisk medicin og skønhedsindustrien Jamie Derosa og Maria Gomez beskrev det grundlæggende i makeup for begyndere og talte om adskillige tricks af erfarne makeupartister.

Sådan maler du dit ansigt korrekt

Erfarne makeupartister anvender skønhedsprodukter perfekt uden en maskeeffekt. For at opnå dette resultat,
 • Overvej dit ansigts form, hudtone, øjen- og hårfarve og dine øjenbryns bue.
 • Fremhæv fordelene ved dit udseende med farve eller en udstrålingseffekt. For at forhindre ufuldkommenheder i at være tydelige, masker dem eller skygge dem.
 • Brug højkvalitets børster til nem og korrekt påføring af kosmetik. De vil give dig mulighed for at undgå dårlig skygge og ujævnheder korrekt

Hvordan påfører man foundation ?

Grundlæggende regler for anvendelse af foundation:

 • Vælg et produkt, der er velegnet i struktur og tone. Til tør hud er lette flydende foundations velegnede, til fedtet hud – matterende creme eller pudder teksturer, til normal hud kan du bruge foundation væsker, BB og CC cremer.
 • Vælg en nuance, der matcher din hudtone.
 • Inden du påfører foundation , skal du rense og fugte din hud.
 • Klem en lille mængde på fingrene. Placer prikker i hovedområderne i ansigtet – på næse, pande, hage, kinder.
 • Smør ikke cremen ud, men fordel den ved hjælp af klappende bevægelser med fingerspidserne fra midten af ​​ansigtet til periferien.
 • For at påføre flydende foundation skal du bruge en dråbesvamp. Fugt svampen med vand, pres overskydende fugt ud, og rul den derefter over dit ansigt for at påføre produktet.

Denne handling giver dig mulighed for at få en ensartet og naturlig dækning. Foundation kan påføres med en flad kunstig børste med elastiske børster, pudder – med bløde børster med et afrundet snit lavet af naturlige børster. Blend produktet, indtil du får en jævn belægning af den ønskede tekstur.

-Prof tip-

Hvis du har hudfejl (bumser, mørke rande, betændelse), skal du bruge concealer. Påfør det lysende produkt direkte på problemområder. Påføring af blush er en fantastisk måde at tilføje farve og definere dit ansigt. Kylie Jenner bruger blush i sit hverdagslook.

Brug en luftig børste, påfør din foretrukne farve på æblerne på dine kinder og fej forsigtigt mod dine tindinger. med fingerspidserne For at opfriske din hud og give den en subtil glød, påfør en pudder eller creme highlighter. Blend produktet med en svamp eller børste for at opnå en subtil shimmer. 

Makeuptips til begyndere, som alle kvinder bør kende Proshop Mac Studio Fix Fluid Foundation Spf15 C5 96105605 2921391 large
Mac Studio Fix Fluid Foundation Spf15 - C5
Kr. 228,00

Makeuptips til begyndere, som alle kvinder bør kende Coolshop Nyx Professional Makeup Matte Body Bronzer 52588618 AM2Z6C large
Nyx Professional Makeup - Matte Body Bronzer
Kr. 99,95

Makeuptips til begyndere, som alle kvinder bør kende Motatos Isadora Foundation Concealer 69 Toffee Cover 38247984 MS227760 large
Isadora Foundation & Concealer 69 Toffee Cover
Kr. 45,00

Sådan maler du øjne og øjenbryn

For at opnå perfekte øjenbryn skal du bruge en rund og vinklet børste, øjenbrynspudder eller -skygge, en tynd blyant og en gennemsigtig gel. Her er en trin-for-trin guide:
 
 • Brug en rund børste til at rette dine bryn ud. Vær særlig opmærksom på hårvækstretningen.
 • Så red dem i den retning. Brug en vinklet børste til at påføre pudder eller skygge, der matcher din naturlige hårfarve. Form dine øjenbryn ved at skabe linjer på nederste og øverste kanter.
 • Brug en blyant til at bruge lette opadgående strøg for at skabe kunstige hårstrøg, hvor der er lidt af det. Dette vil tilføje volumen og holde øjenbrynene til at se naturlige ud.
 • Påfør klar gel for at sætte brynene på plads. Brug øjenskygge nuancer en nuance mørkere end dit hår. Skygge altid dine bryn godt for at udglatte eventuelle hårde linjer.

Makeuptips til begyndere, som alle kvinder bør kende Nicehair Max Factor False Lash Effect Voluptuous Mascara 131 Ml Black 28660362 60938 large
Max Factor False Lash Effect Voluptuous Mascara 13,1 Ml - Black
Kr. 69,00

Makeuptips til begyndere, som alle kvinder bør kende Nicehair Irina The Diva Lash Brow Boost It Growth Serum 8 Ml U 91234944 89457 large
Irina The Diva Lash & Brow Boost It Growth Serum 8 Ml U
Kr. 99,00

Hvordan påfører man øjenskygge korrekt?

Først skal du beslutte dig for en farve. Hvis du vil lave lys dagmakeup , skal du bruge nøgne eller lyserøde toner. Delikate toner vil passe til både blondiner og brunetter. Ansøgningsstadier:
 
 1. Påfør primer eller matterende concealer på dine øvre øjenlåg. Skyggerne passer godt på sådan en base, ruller eller smuldrer ikke.
 2. Påfør løse skygger med en applikator eller en flad børste. Påfør mere mættede nuancer på det bevægelige øjenlåg, placer lysere nuancer lidt højere. For at undgå fejl, når du vælger nuancer, skal du bruge øjenskyggepaletter.
 3. Blend skyggerne med en luftig børste. For at skabe en glødende effekt, påfør en dråbe highlighter langs brynbenet.
Påfør flydende skygger med en cremet tekstur ved hjælp af en applikator, og blend derefter med fingerspidserne. Dette vil sikre en jævn fordeling af produktet.
Eyeliner eller blyant vil hjælpe med at give dine øjne udtryksfuldhed og dybde. Det er nemmest at påføre eyeliner efter øjenskygge . Begynd at tegne pilen fra den ydre til den indre øjenkrog, og træk derefter gradvist den skarpe spids ud. Hvis du ikke kan tegne en lige pil med et streg, så prøv at anvende tynde streger, og forbind dem derefter i en linje.
 

Ideel til begyndere, denne vandtætte flydende eyeliner har en fin spids til præcis påføring. Farven på pilene kan ikke kun være sorte; for et lyst look, vælg blå, grøn eller pink eyeliner. Hvis du beslutter dig for at bruge en blyant, skal du vælge brun, den er blødere og vil skjule små fejl.

Mascara gør dine øjne vidt åbne. At krølle øjenvipper med et krøllejern kan forstærke effekten. Påfør derefter sort eller brun mascara, og mal øjenvipperne fra rod til spids med trækkende bevægelser.

Makeuptips til begyndere, som alle kvinder bør kende Hairoutlet Youngblood Pressed Mineral Eyeshadow Timeless 3730547 2423 large
Youngblood Pressed Mineral Eyeshadow - Timeless
Kr. 229,00

Læbe makeup

Læbestift giver læberne en rig farve. Når du vælger en nuance, skal du bruge følgende regel: lys læbestift til en aften eller formel lejlighed, nøgen eller pink til hverdagslook. Til blondiner med lys hud er lilla-pink og bær nuancer velegnede. Dem med mørkt hår og solbrændt hud bør vælge brun-beige, koral- og vintoner. Hvordan maler du dine læber korrekt? For at skabe smukt definerede, fyldige læber skal du bruge en blyant og læbestift til at matche, og en flad børste til at påføre pigment. Instruktionerne er:
 
 • Brug en blyant til at tegne en linje langs de ydre kanter af dine læber, efter deres naturlige kurve. Det er acceptabelt at gå lidt ud over stregen for at opnå volumen. Blyanten hjælper med at skabe form og forhindrer farve i at bløde ud over læbelinjen. Påfør læbestift på dine læber, følg grænserne skitseret med en blyant.
 • For at undgå fejl, brug en børste. Placer pigment på en flad børste og påfør læbestift på læberne, start fra midten og bevæg dig mod mundvigene.
Den moderne skønhedsindustri glæder piger med et stort udvalg af kosmetik og plejeprodukter, der hjælper med at fremhæve fordelene ved deres udseende og give deres ansigt friskhed og lysstyrke. Korrekt udført makeup ser naturlig ud, uden skarpe linjer eller prangende nuancer.
 

Makeuptips til begyndere, som alle kvinder bør kende Hairoutlet Youngblood Lipstick Envy 60377915 2440 large
Youngblood Lipstick - Envy
Kr. 109,00

Makeuptips til begyndere, som alle kvinder bør kende Motatos Isadora Creameblush 31 Fire Orange 75266285 MS227748 large
Isadora Creameblush 31 Fire Orange
Kr. 39,00

Makeuptips til begyndere, som alle kvinder bør kende Nicehair Irina The Diva Lipstick 002 Jungle Diva U 4239999 86452 large
Irina The Diva Lipstick - 002 Jungle Diva U
Kr. 46,00

Add Your Comment