For en frisørsalon er det endnu sværere at vælge udstyr. Hvilken af ​​maskinerne, mejetærskere og andre enheder skal du foretrække? Vi vælger dog alle udstyr til at åbne en frisørsalon . Nogle er bedre, nogle – som det viser sig. Normalt er det kun udvalget af møbler til hallen, hallen og receptionen, der ikke volder problemer. Selvom der også er finesser her.

Selvom du er ny i branchen, forventes det stadig, at du yder en fuldstændig professionel service til dine kunder – de kommer trods alt til at betale gode penge for dine behandlinger. Derfor er det vigtigt med et bredt udvalg af udstyr, der vil opfylder alle deres hårkrav. Så hvilket udstyr er nødvendigt til en frisørsalon , frisør, klipninger og hårstyling på frisørsalonen , sugaring. For at hjælpe dig igennem processen har vi sammensat en praktisk liste over mange af de vigtigste ting , du skal bruge for at komme i gang din egen frisørsalon.

 

Det er svært at vælge udstyr, før du åbner din første salon. Der er snesevis af muligheder. Hvad der skal til først, er heller ikke helt klart. Salonen har brug for snesevis af møbler, udstyr, inventar og hjælpematerialer. Bare for en frisør har du brug for 3 dusin af dem, fra en stol og en vask til en moppe. Dette inkluderer ikke håndklæder med negligeer.

 

Frisørsaloner har en række salonmøbler , som er nødvendige for at maksimere kundekomforten og selvfølgelig deres behandling

Når du åbner en skønhedssalon, skal du først og fremmest vide, hvilket udstyr der kræves. Lad os overveje listen over nødvendigt udstyr til en frisørsalon , hårklip og hårstyling.

 

Liste over udstyr, der kræves for at åbne en frisørsalon

Den første fase er forberedende. Vi undersøger markedet, foretager informationsrekognoscering og beslutter os for en række muligheder. Denne fase påvirker virksomhedens fremtidige forretningsmodel. Du skal beslutte, hvilke tjenester der efterspørges. Vi tager information fra aviser, fora og fra sælgere af salonudstyr. Vi må forstå, at sidstnævnte forsøger at skabe efterspørgsel blandt købere. Og det lykkes ofte.

 • En stol til kunden, et spejl med en hylde, belysningsarmaturer.
 • Steriliseringsudstyr og desinfektionsmidler.
 • Hårvask, tørretumbler.
 • Hjælpeudstyr

 

Liste over udstyr, der kræves for at åbne en frisørsalon Foetex Multitrimmer eller trimmersaet 26996099 large
Multitrimmer Eller Trimmersæt
Kr. 179,00

Liste over udstyr, der kræves for at åbne en frisørsalon SatanaDk Massagestol 4d Luksus Med Sl teknologi Varmeterapi 23707368 1344597 large
Massagestol 4d Luksus Med Sl-teknologi - Varmeterapi
Kr. 12.999,00

Det er vigtigt at sætte sig ind i konkurrenternes tilbud

 • fra samme klasse af saloner – entry-level, mid-range eller premium
 • beliggende i nabogaderne.

Liste over udstyr, der kræves for at åbne en frisørsalon Trendbazaar Brunstad Sting Stol Stof 68836678 462 large
Brunstad Sting Stol - Stof
Kr. 15.880,00

Liste over udstyr, der kræves for at åbne en frisørsalon Proshop Duravit L cube Vaskeskab Vaegmonteret Med 1 Venstrehaengt Laage 12819660 2894567 large
Duravit L-cube Vaskeskab Vægmonteret Med 1 Venstrehængt Låge
Kr. 3.505,00

Liste over udstyr, der kræves for at åbne en frisørsalon Designhome Sminkebord Venus 40 X 146 X 75 Cm 7137506 23380 large
Sminkebord Venus 40 X 146 X 75 Cm
Kr. 2.195,00

Tips

Dernæst vælger vi udstyr til at åbne en skønhedssalon på stadiet med at søge efter muligheder. Efter den første “rekognoscering” kan konfigurationsmuligheder kompileres. Følgende vil hjælpe:

Rejser til brancheudstillinger. Der kan du chatte med repræsentanter for producenter. Spionering giver igen gode resultater: at stå i nærheden og lytte, når andre besøgende stiller spørgsmål. Skriv det ned i en notesbog, tag prislister og brochurer, gå til demonstrationer af procedurer.

Marker de vigtigste ting, og med tiden vil der opstå en indkøbsliste. Disse kan være RF, laser, pressoterapi og andre.

Skynd dig ikke under købsprocessen, selvom sælgerens ledere forsøger at forhaste dig.

Frisørsalon udstyr

For dig, der åbner din egen frisørsalon eller frisørsalon, skal du også bruge professionelle artikler til arbejdet under hele arbejdsprocessen: vask, klipning, tørring, styling mv.

 • Barbersakse og barbermaskiner   – barbermasekinr, et sæt saks, blade til forskellige frisurer.
 • Frisørhåndklæder, servietter   og   morgenkåber   – for at beskytte dine kunders tøj.
 • Hårpleje og permanente produkter   – shampoo, balsam, behandlinger, sprays, mousser, geler…
 • Elektrisk udstyr til frisørsaloner   – hårtørrere , glattejern, klippere, krøllejern, stave…
 • Børster og kamme   – til udfiltring, føntørring og skabelse af frisurer.
 • Hårfarver   – handsker, folie, røreskåle, forklæder, påføringsbørster, vandspray, håndklæder, peroxid, blegemiddel og en bred vifte af farver.
 • Salonhygiejneprodukter   – til rengøring af børster efter dine kunders behandlinger og vedligeholdelse af renlighed i selve salonen eller frisøren.

 

Liste over udstyr, der kræves for at åbne en frisørsalon Sagacopenhagen Saga Copenhagen Vaskeklude Karklude 90937134 39674980892716 large
Saga Copenhagen Vaskeklude - Karklude
Kr. 129,00

Liste over udstyr, der kræves for at åbne en frisørsalon SatanaDk Dobbeltsidet Brusehoved M Shampoo Dispenser 56118772 1246578 large
Dobbeltsidet Brusehoved - M Shampoo Dispenser
Kr. 49,00

Liste over udstyr, der kræves for at åbne en frisørsalon Bahne Shark Flexstyle 5 in 1 Style Haartoerrer 51839933 shopify DK 8568197087578 47176432943450 large
Shark - Flexstyle 5-in-1 Style & Hårtørrer
Kr. 2.699,95

Liste over udstyr, der kræves for at åbne en frisørsalon Proshop Parsa Hair Scissors In Stainless Steel 13884264 3140283 large
Parsa Hair Scissors In Stainless Steel
Kr. 165,00

Liste over udstyr, der kræves for at åbne en frisørsalon HvidevareshoppenDk Beurer Hc050 Haartoerrer 28289291 4211125591144 large
Beurer Hc050 Hårtørrer
Kr. 349,00

Receptionsområde i en frisørsalon

Hver virksomhed har brug for sin egen administrative afdeling, og skønhedssaloner er ingen undtagelse. Påkrævet for at spore daglige aktiviteter gennem hele arbejdsdagen, herunder kunderegistre, personaledetaljer, pengestyring og andre daglige opgaver. Sørg for, at du er organiseret og kører problemfrit med følgende punkter

En reception er en nødvendig funktion af møbler til samtale, betaling og orientering af dine kunder

 • En bærbar eller computer   er stedet, hvor du kan administrere din virksomhed og promovere dig selv på sociale netværk. For at sikre sikkerheden for personale og kundeoplysninger skal du sørge for, at alt er beskyttet med adgangskode.Vi råder dig til at oprette en e-mailadresse, så kunder kan kontakte dig for opdateret information eller reservationer.
 • Telefon   – Uanset om det er mobilt eller fastnet, så sørg for, at din salon har et kontaktnummer, så kunderne kan ringe til dig for at lave en aftale.
 • Papirvarer og en notesbog   er grundlæggende ting, men de er også nødvendige for alle. Sørg for at have en forsyning med kuglepenne og blyanter. Hold en lommeregner ved hånden, hvis klienter ønsker flere behandlinger, og du hurtigt skal estimere omkostningerne ved deres fulde session eller behandlinger!
 • Kontaktløs kortlæser   – gør det så nemt som muligt for dine kunder at betale, hvad enten det er med kort eller telefon.
 • Sted for tips   – bemærk: hvis din salon tager imod dem! Det bedste ville være, hvis tipkassen er placeret i receptionen.

 

 

Liste over udstyr, der kræves for at åbne en frisørsalon Eurotoys Kontorstol Lilla 35765864 278 244877 large
Kontorstol Lilla
Kr. 749,00

Liste over udstyr, der kræves for at åbne en frisørsalon Designhome Vita Skrivebord Sort 100 Cm 49584369 21432 large
Vita Skrivebord Sort 100 Cm
Kr. 895,00

Beslut hvordan udstyret skal passe sammen. Indtastning af forslag til talkorrektion? En enhed til myostimulering er ikke nok; det er værd at tænke på lymfedrænage. Du bør ikke købe enheder med modstridende teknologier.

Udstyret skal være ergonomisk og komfortabelt. Klienten skal placeres behageligt på sofaen. Prøv ikke at holde den for lille. Og specialisten skal ikke have en stiv ryg, mens han arbejder. Find ud af, hvor der er servicecentre i nærheden til reparationer.

Add Your Comment