Vil du se godt ud At fugte din ansigtshud derhjemme ved hjælp af folkemedicin er den mest effektive og hurtigste måde at opnå dette på. Det er ingen hemmelighed, at et godt udseende direkte afhænger af velplejet, sund hud. Fugtgivende er en vigtig procedure, der er nødvendig for at bevare din huds tone og elasticitet. Alle ved, at med mangel på fugt opstår de første rynker. Ejere af udtømt hud begynder efterfølgende at lede efter alle mulige måder at genoprette deres tidligere udseende på, og effekten kan opnås derhjemme ved at fugte ansigtet med folkemedicin.

Hvilke faktorer påvirker ansigtets hud
 • Stress

Uanset hvordan vi forsøger at undgå det, er stress til stede i hver enkelt af os. For nogle er det irritation, for andre er det overarbejde. En forringelse af mental balance kan være forårsaget af problemer på arbejdet, konflikter i teamet, familie eller negative nyheder. Stress er en af ​​hovedårsagerne til hudproblemer, da produktionen af ​​hormonet kortisol øges, hvilket fører til tab af fugt og tørhed i huden.

 • Ernæring

Det skal være afbalanceret og regelmæssigt. Mad spiller en vigtig rolle for fysisk og psykisk sundhed. Det er meget godt, hvis din menu indeholder den nødvendige mængde proteiner, fedtstoffer, kulhydrater, fibre og vitaminer. Det er generelt accepteret, at det er korrekt at spise 5-6 gange om dagen i små portioner, afhængig af din vægt og helbred.

 • Aldersrelaterede ændringer

Hvert år mister huden fugt, elasticitet og bliver mindre smuk. Men dette er en irreversibel proces, hvilket betyder, at alt er fint. Selvomsorg er den bedste vej ud af situationen.

Advice: learn to relax, negative emotions leave a mark on your face. If bad thoughts come to you, take a few big breaths, they will improve blood circulation and you will feel calmer.

Sådan laver du hjemmelavet fugtighedscreme til ansigtet Proshop Vichy Ideal Soleil Anti sand Mist For Children Spf 50 200 Ml 43436242 3098113 large 1
Vichy ideal soleil anti sand mist lining children spf 50 200 ml
Kr. 166,00

Sådan laver du hjemmelavet fugtighedscreme til ansigtet Beautycos Sol De Janeiro Brazilian Nude Cream U 385 Ml 90289838 810912030350 large
Sun dè janeiro brazilian nude cream u 385 ml
Kr. 239,00

Sådan laver du hjemmelavet fugtighedscreme til ansigtet Magasin Daywear Sheer Tint Release Spf15 50 Ml 18832881 AAHQ82 large
Daywear sheer tint release spf15 50 ml.
Kr. 321,00
Sæsonbestemt indflydelse

Et meget almindeligt spørgsmål, som mange stiller sig selv, er: “Hvordan fugter du din ansigtshud derhjemme om vinteren?” Vinteren er netop det tidspunkt, hvor vores ansigt har brug for særlig pleje; huden bliver tør under påvirkning af lave temperaturer. Det er vigtigt at bemærke, at det ud over fugtighedscreme er nødvendigt at bruge kosmetik, der beskytter mod virkningerne af frost. Det er godt, hvis sammensætningen indeholder glycerin, vitamin A og C, lanolin og bivoks. Med forårets ankomst er der stadig brug for pleje. Ansigtet er “træt” efter vinteren, og for at bevare et godt udseende skal du bruge en creme, hvor hovedkomponenterne er planteekstrakter.

Om sommeren er det sværere at tage sig af, huden er fedtet, udslæt vises, du skal vaske dit ansigt oftere. Glem ikke de negative virkninger af ultraviolet stråling, det vil sige solen. Mange tager på ferie til havet, hvor de solbader. I sådanne øjeblikke, brug solcreme, de vil redde huden. Efteråret vil ikke være en undtagelse; i denne periode er det nødvendigt at lave nærende masker 1-2 gange hver 7. dag.

Økologi

Denne faktor er ikke mindre vigtig, når vi taler om indvirkningen på vores indre og ydre sundhed. De mest almindelige problemer, der opstår, når de udsættes for miljøet omfatter:

 • Tilstoppede porer
 • Tab af elasticitet
 • For tidlige rynker

Det er også vigtigt at huske, at nøglen til en smuk og rask krop er en sund livsstil:

 • Korrekt ernæring
 • Sund søvn
 • Sportsaktiviteter
 • Ingen stressende situationer

Råd: lav en ernæringsplan, følg den, at spise på samme tid vil være gavnlig for kroppen og hudens tilstand.

Grundlæggende principper for at fugte forskellige typer ansigtshud

Der findes et stort antal forskellige hudplejemetoder. Derfor skal du vide alt om det og undgå fejl ved valg af fonde. Hud er opdelt i følgende typer: normal, fedtet, tør, kombineret.

Mangel på fugt fører til tørhed, for tidlig fremkomst af rynker og tab af næringsstoffer. Gennem karrene trænger vand ind i hoveddelen af ​​huden, hvilket giver den styrke – dermis. Der bliver vandet ved hjælp af hyaluronsyre til en gel. Resten stiger og fordamper gennem overfladelaget – epidermis. For at opnå den ønskede effekt fra fugtighedsproceduren skal du følge disse regler:

 • Drik mindst 2 liter vand dagligt. Smuk og elastisk hud afhænger ikke kun af ekstern fugtabsorption, men også af indre. Renset vand er en garanti for sundhed og ungdom. Men det er vigtigt at huske, at juice, te, kaffe og andre drikkevarer ikke gælder her.
 • Drik vand i små slurke, så bliver effekten mere effektiv.
 • Bliv ikke i direkte sollys for længe, ​​brug beskyttelsesudstyr.
 • Vask dit ansigt med køligt vand, det strammer porerne og bremser deres forurening.
 • Hvad angår fedtet og kombineret hud, skal du bruge produkter, der ikke indeholder olier, men indeholder E-vitamin.
 • Behandl tør og ru hud dagligt med produkter, der indeholder vitamin A og C, naturlige olier og kollagen.
 • Det er vigtigt at huske, at alle fugtgivende procedurer, nemlig påføring af masker, cremer, lotioner, kun er mulige på et rent ansigt.

Sådan laver du hjemmelavet fugtighedscreme til ansigtet Magasin Skyn Iceland Glacial Spray Lotion 1690882 AEAT71 large
Skyn iceland glacial spray lotion
Kr. 125,00

Sådan laver du hjemmelavet fugtighedscreme til ansigtet Magasin Eight Hour Cream Intensive Moisturizing Body Treatment 200 Ml 41296674 AABV00 large
Eight hour cream intensive moisturizing piece treatment 200 ml
Kr. 160,00
Opskrifter på naturlige midler derhjemme

Hver af os er bekymret for vores udseende. Hver morgen undrer de sig over, hvordan du fugter din ansigtshud derhjemme, og mange finder svaret på forskellige fora. Der kan du læse om både dårlige og gode oplevelser. Der er et stort antal opskrifter på naturlige midler. Lad os se på de vigtigste sammen. Sammensætningen af ​​en maske eller lotion afhænger direkte af hudtypen på dit ansigt, du har allerede lært om det ovenfor. Til fedtet hud er det bedre at bruge tonere med en matterende base. Hvis tilstanden er normal, bør du ikke ofte bruge kosmetik; de er perfekt erstattet af frugt og grøntsager.

Der er skrevet mange anmeldelser om fugtgivende ansigtshud derhjemme. Blandt dem kan du fremhæve nogle nyttige værktøjer:

 • Masker
 • Tonics
 • Cremer
 • Lotioner
 • Afkog
 • Komprimerer
 • Urteis

Kosmetologer siger, at brugen af ​​masker spiller en vigtig rolle for enhver hudtype, og for nogle er det simpelthen nødvendigt.

Folkemidler til at understøtte hudtonen er opdelt i grupper, som vi nu vil fortælle dig om i detaljer. Den første omfatter dem, hvis base består af grøntsager og frugter. De er lette og velegnede til normal hud. De indeholder en enorm mængde vitaminer, som er meget sundt og nærende. De kan hurtigt fugte din ansigtshud derhjemme, og du behøver ikke at besøge skønhedssaloner og bruge ublu penge.

Agurk maske

For at forberede det skal du bruge: 1 frisk agurk, 1 tsk. creme fraiche, 1 tsk. demineraliseret vand. Kværn først agurken, tilsæt en skefuld creme fraiche, en skefuld vand og bland. Påfør på et rent ansigt og lad stå i 15 minutter, hvorefter der skylles med koldt vand. Masken er perfekt til tør og normal hud . Det skal gøres flere gange hver 10. dag.

Tomat maske

Fantastisk til fedtet og kombineret hud. Det kan rense porer, opstramme dem og gøre huden silkeblød. Alt du behøver er 1 frisk tomat, kværn den, påfør i 10 minutter, skyl med varmt og derefter koldt vand. Så kan du bruge lotion .

Ærte maske

Til alle hudtyper. Forynger, renser, opfrisker og vitaminiserer. Tag 2 spsk. l. friske grønne ærter, mal det i en kaffekværn eller en hvilken som helst metode, der er praktisk for dig, påfør den resulterende masse på dit ansigt i 8-10 minutter, skyl derefter med koldt vand.

Hindbær

Du skal tage 100 g hindbær, æggeblomme, 1 spsk. fløde eller creme fraiche. Du skal presse saften ud af hindbærene, bland den med blommen og fløde (creme fraiche). Til fedtet hud blandes saften med rismel eller protein. I begge tilfælde, påfør masken i 15 minutter, skyl derefter med varmt vand og afkøl derefter. Gentag hver 7. dag.

Æble

1 frisk æble, 200 ml mælk. Kog æblestykker i mælk, bag derefter og kværn, brug en morter til dette. Påfør den færdige blanding på renset ansigtshud og hold i 15 minutter, skyl derefter med koldt vand. Du kan også lave en æblemassage. Skær æblet i cirkler, tør ansigt og hals af. Samtidig vil din krop være mættet med C-vitamin, som vi så ofte mangler.

Urtebaseret

For mange århundreder siden blev folk behandlet med forskellige afkog og infusioner fra urteingredienser – de var meget nemme at tilberede derhjemme. Disse er de vigtigste, der først vil være nyttige for dig:

 • Aloe vera – fremmer nedbrydningen af ​​vand fra organiske eller uorganiske forbindelser.
 • Kamille – har anti-inflammatoriske egenskaber, god til kompresser og lotioner
 • Linden – har helbredende egenskaber, eliminerer fedtethed, lindrer betændelse
 • Rosmarin tinktur – bruges til at forynge huden og slippe af med rynker
 • Calendula – strammer porer og affedter

Aloe maske

Tag 1 spiseskefuld af hovedkomponenten – aloe, bland med 2 spiseskefulde knuste flager. Parat! Påfør i 10-15 minutter og skyl med varmt vand.

 

Sådan laver du hjemmelavet fugtighedscreme til ansigtet Beautycos Miqura Pastel Green Clay Peel off Mask 21326150 5713125002075 large 2
Miqura pastel green clay peelable mash
Kr. 20,00

Sådan laver du hjemmelavet fugtighedscreme til ansigtet Beautycos Kora Organics Noni Glow Sleeping Mask 30 Ml 16882293 9342759001985 large
Kora organics noni glow sleeping mash 30 ml
Kr. 125,30

Sådan laver du hjemmelavet fugtighedscreme til ansigtet Proshop Lancaster Sun Sensitive Luminous Tan Oil free Milky Fluid Spf50 86111180 3061305 large
Lancaster sun sensitive luminous tan oil-free milky fluid spf50
Kr. 147,00
Fra kamille

Dens sammensætning er meget enkel: kamilleblomster 2 spsk. kefir – 100 ml. Slib kamille, tilsæt kefir, bland, påfør i 15 minutter og skyl derefter.

Masker baseret på mejeriprodukter bruges også ret ofte; de giver hurtigt resultater, og derfor er de elsket af mange kvinder. At dømme efter anmeldelserne er en af ​​de bedste måder at fugte fedtet hud derhjemme ved hjælp af folkemedicin en surmælksmaskeopskrift. Tag surmælk og mandler. Først skal du male nødderne til mel, tilsæt den nødvendige mængde surmælk for at opnå konsistensen af ​​en tyk creme. Men husk, at du skal påføre masken på tidligere renset hud.

Den sidste fase i den fugtgivende proces er påføring af lotion, det vil være i stand til at konsolidere effekten. Her er opskriften på det rigtige hjemmemiddel. Samtidig kan du spare meget og vide dig sikker på, at alle produkterne er naturlige og ikke kan skade dig.

Honningbaseret lotion (velegnet til normale hudtyper)

 • 1 spsk. l. linde blomster
 • 150 ml rent vand
 • 1 spsk. l. honning

Vi begynder at forberede lotionen ved at opvarme vandet. Hæld kogende vand over lindeblomsterne og lad dem trække i 40 minutter. Efter dette skal du adskille den resulterende tinktur fra blomsterne og tilføje honning. Kan bruges til at fugte og tørre både morgen og aften.

Vindrue lotion (til kombineret hud)

Kværn de røde druer og lad dem stå i 3 timer. Skil saften fra massen og tilsæt en knivspids salt og 1 spsk. l. honning

Blommelotion (til tør hud)

4 modne blommer skal skrælles, udstenes og moses, koges i 10 minutter og sigtes. Parat!

Flake lotion (til fedtet hud)

3 spsk. Hæld kogende vand over flagerne, lad dem stå i 20 minutter, sigt derefter og afkøl. Tør dit ansigt morgen og aften.

Sådan laver du hjemmelavet fugtighedscreme til ansigtet Foetex Facefacts Ceramide hudpleje 80224316 large
Facefacts ceramide skincare
Kr. 15,00

Sådan laver du hjemmelavet fugtighedscreme til ansigtet Beautycos Kora Organics Noni Glow Sleeping Mask 100 Ml 52555361 9342759000919 large
Kora organics noni glow sleeping mash 100 ml
Kr. 272,30
Regler for anvendelse af ethvert produkt:
 • Før du påfører en maske, creme, lotion, tonic, skal du rense huden for støv eller andre forurenende stoffer.
 • Påfør den hjemmelavede maske på huden; hvis det er flydende, væd en serviet og læg den på dit ansigt.
 • I gennemsnit skal masken sidde på i 10-15 minutter.
 • Efter proceduren skylles med varmt eller koldt vand, afhængigt af produkttypen.

Tip: overvåg omhyggeligt friskheden af ​​alle ingredienser, du bruger til at tilberede masker og lotioner.

Fugtgivende celler indefra

Vi ved allerede, at udseendet af huden i ansigtet og kroppen afhænger af vores indre tilstand, fysiske og psykologiske sundhed. Mange forfattere siger, at huden er et spejl af sundhed. Har du ingen helbredsproblemer, har din hud en god, naturlig farve, elastisk, elastisk, levende, det er skønt, men det kan også ske omvendt. Når du står over for et sådant problem, skal du ikke sidde stille og bekymre dig, men lede efter en løsning, så vil vi fortælle dig, hvordan du fugter din hud derhjemme indefra – det kan være fantastisk, tro mig, det er blevet testet mere end én gang.

Den vigtigste faktor, der påvirker den indre tilstand, er drikkeregimet. Vand er kilden til ungdom for vores hud. Husk: dit daglige indtag er 1,5-2 liter. Det er bedre at opgive kulsyreholdige, mineralske og søde drikkevarer og drikke den nødvendige mængde renset kildevand. Frugt og grønt indeholder meget vand og fibre, som meget hurtigt optages i menneskekroppen. Det store plus er, at disse produkter indeholder en masse nyttige stoffer og vitaminer. Frugtjuice er ikke ringere i deres anvendelighed. Men jeg vil bemærke, at juice i butikken slet ikke er, hvad du har brug for; friskpressede derhjemme er meget bedre og sundere. Dem, der består af flere ingredienser, anses for at foretrække: æble-gulerod, æble-blomme, andre kan blandes efter smag.

Vi må ikke glemme varme drikke som te og kaffe. Der er mange typer te: hvid, sort, rød, men den mest gavnlige er grøn. Den har vitaminiserende egenskaber og hjælper med at bevare en ungdommelig hud i lang tid. Hvis du tror, ​​at det er bedre at drikke te eller kaffe, skal du foretrække te, da kaffe ikke er særlig godt for helbredet. Pas på dig selv, dit helbred, pas på dit ansigts og din krops huds tilstand, og du vil se godt ud.