At passe på din krop er afgørende for at bevare et godt helbred og velvære. Det kan hjælpe dig med at føle dig mere selvsikker og godt tilpas i din egen hud. Det hjælper med at bevare en sund hud, kropspleje er godt for din mentale sundhed.Inkorporering af en kropsplejerutine i dit daglige liv kan være gavnligt på mange måder. Det kan hjælpe dig til at føle dig mere afslappet, forfrisket og energisk.

Her er 11 kropsplejeprodukter, der anbefales til din ferie

1

Ferie Kropspleje Bahne Ecooking 50 Renseskum 3074948 shopify DK 6799686238405 40278642000069 large
Ecooking - 50 cleansing foam
Kr. 249,95

Cleansing Foam, fra vores 50+ sortiment, er et vegansk, blødt, nærende skum fyldt med aktive ingredienser og milde rensemidler. En af de tilbagevendende ingredienser i 50+-serien er plantestamceller fra vilde oliventræer, og de er selvfølgelig også i vores Cleansing Foam.
Stamceller giver din hud og energiboost, mens andre ingredienser – såsom niacinamid og panthenol – trænger ind i huden, hvor de fugter, blødgør og forbedrer hudens elasticitet. Derfor er Cleansing Foam både en effektiv og nærende rengøringsmiddel.
Du kan bruge Cleansing Foam til at rense din hud og til at fjerne makeup og øjenmakeup. Skummet passer godt til alle hudtyper.

  • Naturlige plantestamceller fra vilde oliventræer. De tilføjer energi til moden hud og opstrammer og fornyer huden.
  • Niacinamid, også kendt som vitamin B3, som er aktive ingredienser, der reducerer fine linjer og ydermere beskytter mod frie radikaler og tilfører huden fugt.
  • Panthenol, også kendt som provitamin B5, som trænger ind i huden, hvor det fugter og blødgør.
  • Økologisk aloe vera, der giver huden et kølende og beskyttende lag. God til uklar, irriteret og tør hud

2

Ferie Kropspleje Magasin Givenchy Ressource Serum 92883375 AFDR80 large
Givenchy resource serum
Kr. 232,50

Givenchy ressourceserum Uendeligt let, med en subtil og afslappende duft, smelter dette koncentrat sammen med huden for intensivt at genopbygge den. Passionsfrugtekstrakt supplerer virkningen af ​​Beauty Moss Complex for at hjælpe huden med at modvirke virkningerne af stress. Synligt forstærket og fyldt med fugt, huden ser strålende ud igen.

  • 97% af ingredienser af naturlig oprindelse.
  •  Beauty Moss Complex den guddommelige kombination af naturskatte. Vegetal Moss og Everlasting Flower hjælper med at genoprette den naturlige cirkulation af vand i huden og reducere de synlige tegn på stress.
  •  Passionsfrugtolieekstrakt: udvalgt for sin gavnlige effekt på hudens overfladedehydrering, passionsfrugtolie forstærker Beauty Moss Complex i sin handling for at beskytte huden mod stressskader.

3

Ferie Kropspleje Magasin Gorgeous Shower Gel 150 Ml 9969767 AETB09 large
Lækker shower gel
Kr. 130,00

Gorgeous Shower Gel giver den saftige, frugtige duft, der er den perfekte lille pick-me-up, der er helt sikkert vil lysne din dag op. Det hjælper din hud med at føles blødere uden at fjerne den for fugtighedscreme, hvilket giver en salig badeoplevelse. Shower Gel er også sulfat- og silikonefri. Dens opløftende duft er perfekt til dine energigivende bade.

4

Ferie Kropspleje Coolshop Evolve Daily Renew Facial Creme 60 Ml 39247586 23456Z large
Evolve - daily renew facial cream
Kr. 289,00

Evolve – daglig fornyelse af ansigtscreme er skøn, hvis du har normal tør hud. Den synker smukt ind i huden uden at føles tung og ubehagelig, og den får huden til at føles fugtig, smidig og behagelig. Denne multi-prisvindende fugtighedscreme genopretter normal til tør hud med en blanding af rene økologiske olier. Økologisk arganolie nærer, naturlige peptider hjælper med at reducere ældningstegn, mens naturlige hyaluronsyre beroliger og fugter. Delikat duft med en beroligende hypoallergen naturlig vanilje- og kokosnødduft.

5

Ferie Kropspleje Computersalg St Moriz Professional Wash Off Body Tanning Self tanner Medium 150ml 48046443 6321467 large
St moriz professional wash off piece tanning self tanner medium
Kr. 88,00

St moriz professionel afvasket stykke selvbruner medium Vores Instant Tan glider problemfrit på din hud, mens den låser fugtighedscreme ind for at holde din hud hydreret og glødende. Overfør og vandafvisende, du kan føle dig sikker på, at dit bronzefarvede look vil følge med dig hele dagen (eller natten). Når du er færdig med at bære din glød, skal du blot bruse den væk med varmt sæbevand. Det er din vej til quick fix.

6

Ferie Kropspleje Magasin Skyn Iceland Glacial Spray Lotion 80741726 AEAT71 large
Skyn iceland glacial spray lotion
Kr. 125,00

Skyn iceland glacial spray lotion efter rensning, spray på kinder, hage og pande og glat derefter forsigtigt ud over ansigtet. SKÆRM DIN HUD FRA DEN GIFTE VERDEN VI LEVER I med denne kraftfulde og beskyttende fugtspray, der giver avancerede marineforstærkere, kraftfulde antioxidanter og antioxidanter. -inflammatoriske phytonutrients til at berolige og stabilisere irritabel, udtømt teint, mens den hydrerer.
Løsning til: tørhed, for tidlig aldring, miljøforurening
God til alle hudtyper.

7

Ferie Kropspleje Coolshop Murad 2 X Hydration Nutrient charged Water Gel 3247766 23C6RU large
Murad - 2 x hydration nutrient charged water gel
Kr. 719,00

Intens fugtgivende vandgelé indeholder revolutionerende Cumulative Hydration-Release-teknologi, der øjeblikkeligt låser fugt til huden og øger retentionen i op til 5 dage. En næringsfyldt blanding af peptider, vitaminer og mineraler styrker hudens barriere for glat, fyldig hud. Kun en mængde af næringsfyldt vandgel på størrelse med en krone giver tilstrækkelig hydrering til at bære alene eller under din SPF og makeup.

8

Ferie Kropspleje Coolshop Pudderdaaserne Azelainsyre 10 50 Ml 99135243 23EC9W large
Powder cans - azelains 10% 50 ml
Kr. 249,00

Pulverdåser – azelains denne Rejusure 10 procent azelainsyre er en effektiv antioxidant, der beskytter huden mod skader fra frie radikaler, lysner tonen, forbedrer tekstur og minimerer forekomsten af ​​pletter. Den er fri for parabener, farvestoffer, fri for æteriske olier, grusomhedsfri, vegansk og hudlægetestet. Det forbedrer ujævn hudtone, reducerer forekomsten af ​​pletter og behandler forekomsten af ​​mørke pletter.

9

Ferie Kropspleje Coolshop Depot No803 Daliy Face Moisturizer 65 Ml 15329181 23D65E large
Depot - no.803 Daliy face moisturizer 65 ml
Kr. 249,00

Fugtgivende ansigtscreme.  Formuleret til daglig brug for at hjælpe med at give udstråling til kedelig hud, styrke den beskyttende hudbarriere og nære huden og give den balance uden at fedte. Skabt til mandlig hud og hjælper med at modvirke dehydrering af huden.

10

Ferie Kropspleje Coolshop Dr Hauschka Regenerating Day Cream Intense 40 Ml 32747868 234H5V large
Dr. Hauschka - regenerating day cream intense 40 ml
Kr. 349,00

Selv moden hud ændrer sig. Når vi når en alder på omkring 50 eller 55 år, bliver fine linjer og rynker mere udtalte, og vores hud bliver slappere, tørrere og mere følsomme. Nu er det tid til at forkæle din krævende, modne hud med noget specielt udviklet, rig ansigtspleje. Dr. Hauschka Regenerating Day Cream Intensiv opstrammer og toner huden og hjælper med at modvirke aftagende elasticitet. På trods af sin ekstremt rige formulering er den delikat at påføre og absorberes hurtigt. Dagcremen giver langvarig beskyttelse og tolereres ekstremt godt af stadig mere følsom hud. Det er også en ideel base til make-up.

11

Ferie Kropspleje Coolshop Murad Perfecting Dag Creme Spf30 50 Ml 51509774 AD2S58 large
Murad - perfecting day cream spf30 50 ml
Kr. 407,00

Murad – perfektgørende dagcreme spf30 letvægts anti-aging SPF fugtighedscreme med kraftfulde antioxidanter fugter og plejer med essentielle fedtsyrer for at hjælpe med at genoprette smidigheden. Granatæble- og vindruekerneekstrakter hjælper med at udglatte udseendet af fine linjer og rynker.

  • Essentiel hydrering, bredspektret SPF og kraftfuld antioxidantbeskyttelse i ét trin
  • Genskaber fugt og smidighed; minimer udseendet af linjer

Add Your Comment