Hop til indhold



Stegt flæsk med persillesovs...


  • Please log in to reply
24 svar på dette emne

#1 lonses

lonses

    Æres Ekvinde

  • Æresmedlem - Grøn
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2073 Indlæg:
  • Køn:Kvinde
  • Status:Gift
  • Børn:2 børn
  • Fødselsår:1976

Sendt 21 October 2009 - 13:51

har min mand bedt om at få..

Jeg var nede for at købe kød i dag til det, men jeg aner ikke hvad jeg skal bruge? Jeg har aldrig lavet det før!

Er det stribet flæsk eller hvad som I plejer at bruge? Jeg vil gerne lave det fedtfattigt i ovn, har I en "opskrift" på det??

PFT.

Dette indlæg er blevet redigeret af lonses: 23 October 2009 - 18:22


#2 vibber

vibber

    Æres Ekvinde

  • Æresmedlem - Grøn
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 8733 Indlæg:
  • Køn:Kvinde
  • Status:Gift
  • Børn:2 børn
  • Fødselsår:1971
Opskrifter: 9

Sendt 21 October 2009 - 14:02

Man kan bruge alm. stribet flæsk som du skriver, du kan også købe et stykke røget bacon - det bruger vi altid. Det er så noget mere saltet i smagen jo, men det synes vi bedst om.
Så skærer jeg det i i skiver, lægger på rist med bradepande under - og så ryger det i ovnen på 200 gr. vender dem en enkelt gang efter ca. 15-20 min.
Bon appetit

#3 vibber

vibber

    Æres Ekvinde

  • Æresmedlem - Grøn
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 8733 Indlæg:
  • Køn:Kvinde
  • Status:Gift
  • Børn:2 børn
  • Fødselsår:1971
Opskrifter: 9

Sendt 21 October 2009 - 14:12

Se indlægpimo, på 21-10-2009, 15:10, sagde:

Se indlægvibber, på 21-10-2009, 14:02, sagde:

Man kan bruge alm. stribet flæsk som du skriver, du kan også købe et stykke røget bacon - det bruger vi altid. Det er så noget mere saltet i smagen jo, men det synes vi bedst om.
Så skærer jeg det i i skiver, lægger på rist med bradepande under - og så ryger det i ovnen på 200 gr. vender dem en enkelt gang efter ca. 15-20 min.
Bon appetit
Nemmerlig - botrset fra at jeg ikke vender det og heller ikke har det på risten - bare i bradepanden og på 175 grader i 20-30 min efter tykkelse ;)

Ku være, jeg sku prøve risten Vivi - jeg synes bare, den er besværlig at vaske af og hvis man lægger bagepapir i bunden af bradepanden, slipper man for de dér ekstra besværlige pletter, hvor kødet ligesom har hængt i.






Når jeg har stegt sådan en gang røget bacon, gør jeg noget meget "ulovligt" ;)
Jeg hælder fedtet i en skål og bruger det engang imellem til en fedtemad med ost og salt :)

Jaaaa se der begynder det nok at knibe lidt med at kalde det for en fedtfattig udgave ;) - men du sku´næsten prøve det på risten Pia. Det bliver helt perfekt ;)

#4 lause

lause

    Nyder sommeren

  • Æresmedlem - Rød
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 13209 Indlæg:
  • Køn:Kvinde
  • Status:Single
  • Bor:Taastrup
  • Børn:3 børn
  • Fødselsår:1948
Opskrifter: 29

Sendt 21 October 2009 - 14:24

Jeg gør lige som vibber. Det er bare sjældent, jeg bruger røget flæsk.
Hvis jeg skal gøre det rigtig godt, salter jeg kødet et par timer før, og lader det trække i køleskabet til jeg skal stege det. Så trækker saltet lidt ind i kødet.

Uhm jeg bliver helt lækkersulten efter stegt flæsk. ;) ;)

#5 NetteM

NetteM

    Seize the day

  • Æresmedlem - Rød
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6207 Indlæg:
  • Køn:Kvinde
  • Status:I parforhold
  • Børn:Ingen børn
  • Fødselsår:1988

Sendt 21 October 2009 - 15:04

Jeg købte flæsk hos slagteren sidst jeg købte det.. Han gav mig bare noget - men det var uden MEGA fedtkant og det blev så lækkert (ikke noget jeg kunne spise for tit) men for en gang skyld siden jeg var barn kunne jeg lide det, det var ikke brændt på eller noget og sprødt.. jeg fik 1,8 kg for 130 kr hvilket jeg ikke synes er dyrt når der var mere kød end fedt og så var der også meget lidt ben på.

#6 CaraMia

CaraMia

    Æres Ekvinde

  • Æresmedlem - Rød
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 24458 Indlæg:
  • Køn:Kvinde
  • Status:Gift
  • Bor:Danmark
  • Børn:2 børn
  • Fødselsår:1950
Opskrifter: 5

Sendt 21 October 2009 - 15:39

Uhm vi skal have stegt flæsk og persillesovs til aften  ;)

Det er Ebbe der laver det, jeg har aldrig prøvet at stege flæsk.(men det er ikke røget, det er det samme som man får som ribbenssteg)

#7 Gæst: CitaS_*

Gæst: CitaS_*
  • Gæst

Sendt 21 October 2009 - 16:14

Jeg steger skiver af bacon på panden ved langsom varme og vender dem ofte.
De bliver stegt i eget fedt og drypper grundigt af på køkkenrulle, før de kommer på bordet.

Min mor lavede det altid med paneret flæsk

#8 LadyLone

LadyLone

    Æres Ekvinde

  • 10+
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4461 Indlæg:
  • Køn:Kvinde
  • Status:Single
  • Bor:Nordvestfyn
  • Børn:Ingen børn
  • Fødselsår:1975

Sendt 21 October 2009 - 16:58

nøøøjjjj hvor kunne jeg spise stegt flæsk og persillesovs lige nu

#9 Linse

Linse

    Æres Ekvinde

  • Æresmedlem - Rød
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 29565 Indlæg:
  • Køn:Kvinde
  • Status:Gift
  • Børn:2 børn
  • Fødselsår:1965
Opskrifter: 43

Sendt 21 October 2009 - 18:03

Jeg gør som pimo, i bradepanden på bagepapir, og vender det ikke, det blir HELT perfekt. Hvorfor stå og bøvle med en rist, når den her måde er den bedste, nej tak.Dte blir sprødt og lækkert ved ca 30-35 min. ;)

#10 vibber

vibber

    Æres Ekvinde

  • Æresmedlem - Grøn
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 8733 Indlæg:
  • Køn:Kvinde
  • Status:Gift
  • Børn:2 børn
  • Fødselsår:1971
Opskrifter: 9

Sendt 21 October 2009 - 18:43

Se indlægLinse, på 21-10-2009, 19:03, sagde:

Jeg gør som pimo, i bradepanden på bagepapir, og vender det ikke, det blir HELT perfekt. Hvorfor stå og bøvle med en rist, når den her måde er den bedste, nej tak.Dte blir sprødt og lækkert ved ca 30-35 min. ;)


Fordi jeg ikke har lyst til at det ligger og sejler i fedt. Og så synes jeg nu ikke det er så bøvlet de par gange om året max. vi får det.
Iøvrigt så bliver det lige så lækkert på den måde.

Hvem har fortalt dig at den måde du gør på er den bedste? ;)

#11 Linse

Linse

    Æres Ekvinde

  • Æresmedlem - Rød
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 29565 Indlæg:
  • Køn:Kvinde
  • Status:Gift
  • Børn:2 børn
  • Fødselsår:1965
Opskrifter: 43

Sendt 21 October 2009 - 18:49

Se indlægvibber, på 21-10-2009, 19:43, sagde:

Se indlægLinse, på 21-10-2009, 19:03, sagde:

Jeg gør som pimo, i bradepanden på bagepapir, og vender det ikke, det blir HELT perfekt. Hvorfor stå og bøvle med en rist, når den her måde er den bedste, nej tak.Dte blir sprødt og lækkert ved ca 30-35 min. ;)


Fordi jeg ikke har lyst til at det ligger og sejler i fedt. Og så synes jeg nu ikke det er så bøvlet de par gange om året max. vi får det.
Iøvrigt så bliver det lige så lækkert på den måde.

Hvem har fortalt dig at den måde du gør på er den bedste? ;)
Det har jeg selv ;)

Jamn jeg lægger det skam osse efterfølgende på køkkenrulle. Så det betyder ikke noget, at det steger i sit eget fedt..

#12 vibber

vibber

    Æres Ekvinde

  • Æresmedlem - Grøn
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 8733 Indlæg:
  • Køn:Kvinde
  • Status:Gift
  • Børn:2 børn
  • Fødselsår:1971
Opskrifter: 9

Sendt 21 October 2009 - 18:53

Se indlægLinse, på 21-10-2009, 19:49, sagde:

Se indlægvibber, på 21-10-2009, 19:43, sagde:

Se indlægLinse, på 21-10-2009, 19:03, sagde:

Jeg gør som pimo, i bradepanden på bagepapir, og vender det ikke, det blir HELT perfekt. Hvorfor stå og bøvle med en rist, når den her måde er den bedste, nej tak.Dte blir sprødt og lækkert ved ca 30-35 min. ;)


Fordi jeg ikke har lyst til at det ligger og sejler i fedt. Og så synes jeg nu ikke det er så bøvlet de par gange om året max. vi får det.
Iøvrigt så bliver det lige så lækkert på den måde.

Hvem har fortalt dig at den måde du gør på er den bedste? ;)
Det har jeg selv ;)  

Ja så kan i jo nemt blive enige om det... :)

Jamn jeg lægger det skam osse efterfølgende på køkkenrulle. Så det betyder ikke noget, at det steger i sit eget fedt..

Der er altså alligevel forskel - det er vibber og jeg enige om ;)

#13 Linse

Linse

    Æres Ekvinde

  • Æresmedlem - Rød
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 29565 Indlæg:
  • Køn:Kvinde
  • Status:Gift
  • Børn:2 børn
  • Fødselsår:1965
Opskrifter: 43

Sendt 21 October 2009 - 18:55

Se indlægvibber, på 21-10-2009, 19:53, sagde:

Se indlægLinse, på 21-10-2009, 19:49, sagde:

Se indlægvibber, på 21-10-2009, 19:43, sagde:

Se indlægLinse, på 21-10-2009, 19:03, sagde:

Jeg gør som pimo, i bradepanden på bagepapir, og vender det ikke, det blir HELT perfekt. Hvorfor stå og bøvle med en rist, når den her måde er den bedste, nej tak.Dte blir sprødt og lækkert ved ca 30-35 min. :)


Fordi jeg ikke har lyst til at det ligger og sejler i fedt. Og så synes jeg nu ikke det er så bøvlet de par gange om året max. vi får det.
Iøvrigt så bliver det lige så lækkert på den måde.

Hvem har fortalt dig at den måde du gør på er den bedste? ;)
Det har jeg selv :)  

Ja så kan i jo nemt blive enige om det... ;)

Jamn jeg lægger det skam osse efterfølgende på køkkenrulle. Så det betyder ikke noget, at det steger i sit eget fedt..

Der er altså alligevel forskel - det er vibber og jeg enige om ;)
;) Det KAN ikke smage bedre, end Linses flæsk gør..

#14 vibber

vibber

    Æres Ekvinde

  • Æresmedlem - Grøn
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 8733 Indlæg:
  • Køn:Kvinde
  • Status:Gift
  • Børn:2 børn
  • Fødselsår:1971
Opskrifter: 9

Sendt 21 October 2009 - 19:06

Se indlægLinse, på 21-10-2009, 19:55, sagde:

Se indlægvibber, på 21-10-2009, 19:53, sagde:

Se indlægLinse, på 21-10-2009, 19:49, sagde:

Se indlægvibber, på 21-10-2009, 19:43, sagde:

Se indlægLinse, på 21-10-2009, 19:03, sagde:

Jeg gør som pimo, i bradepanden på bagepapir, og vender det ikke, det blir HELT perfekt. Hvorfor stå og bøvle med en rist, når den her måde er den bedste, nej tak.Dte blir sprødt og lækkert ved ca 30-35 min. :(


Fordi jeg ikke har lyst til at det ligger og sejler i fedt. Og så synes jeg nu ikke det er så bøvlet de par gange om året max. vi får det.
Iøvrigt så bliver det lige så lækkert på den måde.

Hvem har fortalt dig at den måde du gør på er den bedste? ;)
Det har jeg selv ;)

Ja så kan i jo nemt blive enige om det... :)

Jamn jeg lægger det skam osse efterfølgende på køkkenrulle. Så det betyder ikke noget, at det steger i sit eget fedt..

Der er altså alligevel forskel - det er vibber og jeg enige om ;)
:) Det KAN ikke smage bedre, end Linses flæsk gør..

Johoooooo ;)

#15 Linse

Linse

    Æres Ekvinde

  • Æresmedlem - Rød
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 29565 Indlæg:
  • Køn:Kvinde
  • Status:Gift
  • Børn:2 børn
  • Fødselsår:1965
Opskrifter: 43

Sendt 21 October 2009 - 19:07

Se indlægvibber, på 21-10-2009, 20:06, sagde:

Se indlægLinse, på 21-10-2009, 19:55, sagde:

Se indlægvibber, på 21-10-2009, 19:53, sagde:

Se indlægLinse, på 21-10-2009, 19:49, sagde:

Se indlægvibber, på 21-10-2009, 19:43, sagde:

Se indlægLinse, på 21-10-2009, 19:03, sagde:

Jeg gør som pimo, i bradepanden på bagepapir, og vender det ikke, det blir HELT perfekt. Hvorfor stå og bøvle med en rist, når den her måde er den bedste, nej tak.Dte blir sprødt og lækkert ved ca 30-35 min. :P


Fordi jeg ikke har lyst til at det ligger og sejler i fedt. Og så synes jeg nu ikke det er så bøvlet de par gange om året max. vi får det.
Iøvrigt så bliver det lige så lækkert på den måde.

Hvem har fortalt dig at den måde du gør på er den bedste? ;)
Det har jeg selv ;)

Ja så kan i jo nemt blive enige om det... :)

Jamn jeg lægger det skam osse efterfølgende på køkkenrulle. Så det betyder ikke noget, at det steger i sit eget fedt..

Der er altså alligevel forskel - det er vibber og jeg enige om ;)
:( Det KAN ikke smage bedre, end Linses flæsk gør..

Johoooooo ;)
Skal vi ryge i flæsket på hinanden? :)

#16 lonses

lonses

    Æres Ekvinde

  • Æresmedlem - Grøn
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2073 Indlæg:
  • Køn:Kvinde
  • Status:Gift
  • Børn:2 børn
  • Fødselsår:1976

Sendt 21 October 2009 - 19:12

Sikke en diskussion jeg har fået lavet. ;)

Jeg går ned og køber noget røget bacon, som jeg sætter i ovnen... Men jeg ved ikke helt om det bliver på rist eller i bradepande....

Uhm - jeg glæder mig faktisk helt. ;)

Tak for rådene.

#17 Linse

Linse

    Æres Ekvinde

  • Æresmedlem - Rød
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 29565 Indlæg:
  • Køn:Kvinde
  • Status:Gift
  • Børn:2 børn
  • Fødselsår:1965
Opskrifter: 43

Sendt 21 October 2009 - 19:14

Se indlæglonses, på 21-10-2009, 20:12, sagde:

Jeg går ned og køber noget røget bacon, som jeg sætter i ovnen... Men jeg ved ikke helt om det bliver på rist eller i bradepande....
Du SKAL bruge bradepande.. ;)

#18 Linse

Linse

    Æres Ekvinde

  • Æresmedlem - Rød
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 29565 Indlæg:
  • Køn:Kvinde
  • Status:Gift
  • Børn:2 børn
  • Fødselsår:1965
Opskrifter: 43

Sendt 21 October 2009 - 19:29

Se indlægK. Svane, på 21-10-2009, 20:17, sagde:

Jeg skal ikke udtale mig om smagsforskel, men der er stadig en del mere fedt i selvom man lægger det på køkkenrulle efterfølgende. ;) Så vibbers metode er helt klart sundere. ;) (Hvis man kan tale om sundhed og stegt flæsk i samme sætning ;))
Jeg har så netop læst at det ikke er usundt at ting steger i sit eget fedt, hvis man bare IKKE spiser fedtet, det steger i.



klik og læs

#19 lonses

lonses

    Æres Ekvinde

  • Æresmedlem - Grøn
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2073 Indlæg:
  • Køn:Kvinde
  • Status:Gift
  • Børn:2 børn
  • Fødselsår:1976

Sendt 21 October 2009 - 19:39

Ved I hvad?

Jeg laver halvdelen på rist og den anden halvdel i bradepande. ;)

Så lader jeg min mand bestemme, hvilken der var bedst.

;)

#20 Linse

Linse

    Æres Ekvinde

  • Æresmedlem - Rød
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 29565 Indlæg:
  • Køn:Kvinde
  • Status:Gift
  • Børn:2 børn
  • Fødselsår:1965
Opskrifter: 43

Sendt 21 October 2009 - 19:41

Se indlæglonses, på 21-10-2009, 20:39, sagde:

Ved I hvad?

Jeg laver halvdelen på rist og den anden halvdel i bradepande. ;)

Så lader jeg min mand bestemme, hvilken der var bedst.

;)
men husk, de skal ha lang tid nok, de skal være sprøde og ikke bløde, det er tiden der afgør det.

#21 vibber

vibber

    Æres Ekvinde

  • Æresmedlem - Grøn
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 8733 Indlæg:
  • Køn:Kvinde
  • Status:Gift
  • Børn:2 børn
  • Fødselsår:1971
Opskrifter: 9

Sendt 21 October 2009 - 20:38

Se indlægLinse, på 21-10-2009, 20:07, sagde:

Se indlægvibber, på 21-10-2009, 20:06, sagde:

Se indlægLinse, på 21-10-2009, 19:55, sagde:

Se indlægvibber, på 21-10-2009, 19:53, sagde:

Se indlægLinse, på 21-10-2009, 19:49, sagde:

Se indlægvibber, på 21-10-2009, 19:43, sagde:

Se indlægLinse, på 21-10-2009, 19:03, sagde:

Jeg gør som pimo, i bradepanden på bagepapir, og vender det ikke, det blir HELT perfekt. Hvorfor stå og bøvle med en rist, når den her måde er den bedste, nej tak.Dte blir sprødt og lækkert ved ca 30-35 min. :mad:


Fordi jeg ikke har lyst til at det ligger og sejler i fedt. Og så synes jeg nu ikke det er så bøvlet de par gange om året max. vi får det.
Iøvrigt så bliver det lige så lækkert på den måde.

Hvem har fortalt dig at den måde du gør på er den bedste? ;)
Det har jeg selv :(

Ja så kan i jo nemt blive enige om det... :P

Jamn jeg lægger det skam osse efterfølgende på køkkenrulle. Så det betyder ikke noget, at det steger i sit eget fedt..

Der er altså alligevel forskel - det er vibber og jeg enige om :(
:D Det KAN ikke smage bedre, end Linses flæsk gør..

Johoooooo ;)
Skal vi ryge i flæsket på hinanden? ;)


Så skal det være røget flæsk ;)

Se indlægLinse, på 21-10-2009, 20:41, sagde:

Se indlæglonses, på 21-10-2009, 20:39, sagde:

Ved I hvad?

Jeg laver halvdelen på rist og den anden halvdel i bradepande. :)

Så lader jeg min mand bestemme, hvilken der var bedst.

:)
men husk, de skal ha lang tid nok, de skal være sprøde og ikke bløde, det er tiden der afgør det.

:b42: Så er det altså slet ikke bradepanden og bagepapiret alligevel :D

#22 Linse

Linse

    Æres Ekvinde

  • Æresmedlem - Rød
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 29565 Indlæg:
  • Køn:Kvinde
  • Status:Gift
  • Børn:2 børn
  • Fødselsår:1965
Opskrifter: 43

Sendt 21 October 2009 - 20:39

Se indlægvibber, på 21-10-2009, 21:37, sagde:

Se indlægLinse, på 21-10-2009, 20:07, sagde:

Se indlægvibber, på 21-10-2009, 20:06, sagde:

Se indlægLinse, på 21-10-2009, 19:55, sagde:

Se indlægvibber, på 21-10-2009, 19:53, sagde:

Se indlægLinse, på 21-10-2009, 19:49, sagde:

Se indlægvibber, på 21-10-2009, 19:43, sagde:

Se indlægLinse, på 21-10-2009, 19:03, sagde:

Jeg gør som pimo, i bradepanden på bagepapir, og vender det ikke, det blir HELT perfekt. Hvorfor stå og bøvle med en rist, når den her måde er den bedste, nej tak.Dte blir sprødt og lækkert ved ca 30-35 min. :D


Fordi jeg ikke har lyst til at det ligger og sejler i fedt. Og så synes jeg nu ikke det er så bøvlet de par gange om året max. vi får det.
Iøvrigt så bliver det lige så lækkert på den måde.

Hvem har fortalt dig at den måde du gør på er den bedste? ;)
Det har jeg selv :)

Ja så kan i jo nemt blive enige om det... :)

Jamn jeg lægger det skam osse efterfølgende på køkkenrulle. Så det betyder ikke noget, at det steger i sit eget fedt..

Der er altså alligevel forskel - det er vibber og jeg enige om ;)
:P Det KAN ikke smage bedre, end Linses flæsk gør..

Johoooooo ;)
Skal vi ryge i flæsket på hinanden? ;)


Så skal det være røget flæsk :(
amen det er ikke RIGTIG stegt flæsk...

#23 lonses

lonses

    Æres Ekvinde

  • Æresmedlem - Grøn
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2073 Indlæg:
  • Køn:Kvinde
  • Status:Gift
  • Børn:2 børn
  • Fødselsår:1976

Sendt 23 October 2009 - 18:29

Jeg tror ikke, at min mand spørger om  stegt flæsk mere.....

Jeg stegte dem på 2 måder samtidig og efter 25 min på 200G, da jeg kom ud for at lave sovs (skide computer) var de sorte....

Vibbers var dem som var mest sorte og tørre, mens Linses godt kunne spises ;) så Linses klarede sig pga fedtet, som de blev stegt i.
Men persillesovs og kartofler smager også godt!!

Jeg tror jeg lader svigerfar lave dem fremover. ;)

#24 Linse

Linse

    Æres Ekvinde

  • Æresmedlem - Rød
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 29565 Indlæg:
  • Køn:Kvinde
  • Status:Gift
  • Børn:2 børn
  • Fødselsår:1965
Opskrifter: 43

Sendt 23 October 2009 - 18:42

Se indlæglonses, på 23-10-2009, 19:29, sagde:

Jeg tror ikke, at min mand spørger om  stegt flæsk mere.....

Jeg stegte dem på 2 måder samtidig og efter 25 min på 200G, da jeg kom ud for at lave sovs (skide computer) var de sorte....

Vibbers var dem som var mest sorte og tørre, mens Linses godt kunne spises ;) så Linses klarede sig pga fedtet, som de blev stegt i.
Men persillesovs og kartofler smager også godt!!

Jeg tror jeg lader svigerfar lave dem fremover. ;)
;) det var ikke den store succes.. ;)

#25 vibber

vibber

    Æres Ekvinde

  • Æresmedlem - Grøn
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 8733 Indlæg:
  • Køn:Kvinde
  • Status:Gift
  • Børn:2 børn
  • Fødselsår:1971
Opskrifter: 9

Sendt 24 October 2009 - 09:08

Se indlæglonses, på 23-10-2009, 19:29, sagde:

Jeg tror ikke, at min mand spørger om stegt flæsk mere.....

Jeg stegte dem på 2 måder samtidig og efter 25 min på 200G, da jeg kom ud for at lave sovs (skide computer) var de sorte....

Vibbers var dem som var mest sorte og tørre, mens Linses godt kunne spises :) så Linses klarede sig pga fedtet, som de blev stegt i.
Men persillesovs og kartofler smager også godt!!

Jeg tror jeg lader svigerfar lave dem fremover. :)

Altså der er intet at stille op imod en pcér som tager ens tid - så ender alt dælme med at blive branket, før eller siden ;)

Se indlægpimo, på 24-10-2009, 01:25, sagde:

;)



Inspireret af denne tråd, skal manden og jeg RÅNYDE en gang stegt flæsk og persillesovs med ½ tons gode kartofler på tirsdag ;)

Uhmm hvor dejligt. Prøver du så at lægge nogle på risten? :( - men vær sød at slukke din pcér imens.... ;)




0 Bruger (e) læser dette emne

0 medlemmer, 0 gæster, 0 anonyme